abonneer nu
 
Actueel

Brecht van der Vliet wint NK

Geplaatst op donderdag 13 september 2018 12:22
  • 0 © Wiebe van der Vliet

  • 0 © Wiebe van der Vliet

mail

Makkinga - Brecht van der Vliet is met haar team Nederlands kampioen geworden op de finaledag in Gorinchem. Zaterdag vond daar het NK Atletiek voor teams van C- en D-junioren plaats.

Bij de meisjes C-junioren (13 t/m 15 jaar) won atlete Brecht van der Vliet (13) uit Makkinga met haar team van Groningen Atletiek het kampioenschap. Na de totaaltelling van de prestaties op de 150 meter sprint, 80 meter horden, verspringen, hoogspringen, estafette en drie werpdisciplines bleken ze de winnaars.

Gedurende een spannende dag lieten ze de concurrerende teams van ondermeer PAC Rotterdam en Haag Atletiek ruim achter zich. Het Groningse team bestaat uit talenten uit de drie noordelijke provincies. Brecht zorgt daarbij voor de Friese inbreng. Elke atlete mag op maximaal drie onderdelen uitkomen. Brecht presteerde sterk op de 150 meter, de 80 meter horden (een nieuw pr) en de estafette zodat ze haar steentje bijdroeg aan de eindoverwinning.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
REACTIES (2) Plaats een reactiereacties
profielfoto
13 Sep 2018 20:42
jf veenstra
Gefeliciteerd super
profielfoto
14 Sep 2018 15:39
Dries Waterman
Een atlete uit Makkinga, wat leuk! Top gedaan.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...