abonneer nu
Actueel

TCO ontsteekt ledverlichting

Geplaatst op maandag 5 november 2018 16:56
  • © TCO

  • © TCO

pinterestmail

Oosterwolde - De nieuwe ledverlichting van Tennisclub Oosterwolde (TCO) werd vrijdag op feestelijke wijze ontstoken tijdens het slottoernooi voor leden.

In bijzijn van ruim 60 leden werd de nieuwe ledverlichting in gebruik genomen. Vier leden begonnen te spelen met een kleine hand ledlamp, waarna de nieuwe lichtmasten werden ontstoken en er in vol licht verder werd gespeeld.

Door de nieuwe verlichting kan de vereniging fors besparen op haar energieverbruik. Dit komt ten goede aan zowel de leden als aan het milieu. Naast de kostenbesparing speelt het volgend de leden fijner met de nieuwe verlichting.

AED

TCO doet als voorloper mee met de gezonde sportkantine. Ook beschikt de vereniging over een AED. Dit apparaat is aan de buitengevel van de kantine bevestigd zodat ook niet-leden in de omgeving van het park aan het Jardingapad er in geval van nood dag en nacht gebruik van kunnen maken.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.