abonneer nu
Actueel

Twirlvereniging FTF scoort op FK

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018 11:28
  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

  • © Eigen foto

pinterestmail

Oosterwolde - Twirlvereniging FTF haalde op het Fries kampioenschap in Drachten veel prijzen binnen.

Eline Baron werd eerste in de categorie 1 baton juvenile novice. Marije Kooistra eindigde als tweede in de 1 baton junior intermediate. Eilina Sonnema werd zowel derde bij de 1 baton senior intermediate als bij de 2 baton senior beginner. Marije Kooistra & Deveny Trenning wonnen het goud in de klasse duotwirl senior beginner. Julia van Kammen was de beste in de kidstwirl juvenile. Fleur Ovinge eindigde in deze klasse als tweede.

Eline Baron pakte goud bij de dancetwirl juvenile beginner. Julia van Kammen werd derde bij de dancetwirl juvenile novice. Sanne Dijkstra kronde zich tot kampioen bij de dancetwirl junior novice en Marije Kooistra won de dancetwirl junior beginner. Suzanne Graansma eindigde als tweede bij de dancetwirl senior beginner en Deveny Trenning werd derde bij de dancetwirl senior beginner.

Julia van Kammen won het pompeblêdsje in de juvenile-klasse.

Een aantal dames bereiden zich voor op de voorrondes voor het Nederlands kampioenschap. Deze zijn op 24 en 25 november in Hoofddorp.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.