abonneer nu
Exposities

Expositie foto's Noord-Drenthe in Veenhuizen

Geplaatst op dinsdag 11 april 2017 07:51
  • © André Brasse

  • André Brasse © André Brasse

pinterestmail

Veenhuizen - Met de opening van het toeristenseizoen is ook de fototentoonstelling ‘Fotoralia Drenthe’ geopend in hotel restaurant Bitter en Zoet te Veenhuizen. De tentoonstelling toont landschappen, planten en dieren in Noord-Drenthe.

Op verzoek van Loes Talens, van Bitter en Zoet, heeft André Brasse een fototentoonstelling ingericht met een verscheidenheid aan beelden van landschappen en natuur uit Noord-Drenthe. “Met deze expositie neem ik mijn gasten mee naar de mooie landschappen en natuur in en om Veenhuizen", aldus Loes Talens. “Er is hier zoveel moois in de omgeving te zien en beleven, het zou jammer zijn als ze daar pas achter komen als ze weer thuis zijn."

André Brasse is al jarenlang vrijetijds-natuurfotograaf en natuurliefhebber. Die twee hobby’s zorgen er voor dat hij vaak met zijn Canon camera in de natuur te vinden is. Als Senior Projectleider bij IVN Drenthe (Instituut voor Natuureducatie) is hij oa werkzaam als coördinator communicatie en educatie voor Nationaal Park Drentsche Aa.

In de tentoonstelling zijn dan ook meerdere landschapsfoto’s uit dit gebied te zien. “Het is een soort fotokabinet van de Noord-Drentse natuur geworden”, aldus André. Meer foto’s zijn te zien op de website www.andrebrasse.nl en op zijn facebookpagina’s waaronder de pagina ‘Buitengewoon Boeiend Noordenveld’.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.