abonneer nu
Exposities

Galerie Hummel exposeert werken Kunstacademie Friesland

Geplaatst op vrijdag 27 oktober 2017 08:28
  • 'Túnblommen' van Sipke Boersma. © Sipke Boersma

pinterestmail

Haulerwijk - 'Fleur in kleur' is de naam van de expositie van Kunstacademie Friesland die donderdag 16 november wordt geopend bij Galerie Hummel in Haulerwijk.

Met fleur in kleur wordt bedoeld dat er bij de uitvoering van de creaties met veel plezier gewerkt is. Dit onder de professionele en bezielende leiding van kunstenares Doet Boersma. Veel aandacht is geschonken aan 'licht en donker', 'veraf en dichtbij' en 'het goed observeren'.

In totaal zijn er ongeveer zestig schilderijen van dertig deelnemers uit twee groepen van de kunstacademie. Een aantal van die leden is zelfs deelnemer van het eerste uur uit het toenmalige Frysk Skilderhûs in Leeuwarden.

De expositie in de showroom van Hummel, keukens en badkamers, aan de Leeksterweg 37 in Haulerwijk wordt donderdagavond 16 november om 20.00 uur geopend door Doet Boersma, directeur en artistiek leider van de Kunstacademie Friesland.

De expositie is te zien tot 17 maart 2018 in Galerie Hummel in Haulerwijk. Kijk hier voor de openingstijden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.