abonneer nu
Film

Filmwerf toont ‘De Surprise’

Geplaatst op zaterdag 16 januari 2016 11:26
  • ignore touch

    21 mei in de bioscoop. De Surprise is de verrassende romantische komedie van Oscarwinnaar Mike van Diem met in de hoofdrollen Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan. Multimiljonair Jacob (Jeroen van Koningsbrugge) wordt voor het eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne (Georgina Verbaan). Voor het eerst lijkt het leven hun toe te lachen, alleen hebben ze kort daarvoor een contract getekend met een bedrijf dat hen op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Als zij onder het contract proberen uit te komen, blijkt dat nog niet zo makkelijk... Facebook: https://www.facebook.com/desurprise?fref=ts Twitter: https://twitter.com/DeSurpriseFilm © Afilmtube

pinterestmail

Oosterwolde - In hotel De Zon in Oosterwolde is zaterdag 23 januari de romantische komedie ‘De Surprise’ te zien.

Regie is in handen van Oscarwinnaar Mike van Diem. Nadat zijn moeder is overleden, heeft multimiljonair Jacob van Zuylen de With (Jeroen van Koningsbrugge) niets meer om voor te leven. Hij probeert op allerlei manieren uit het leven te stappen. Dit blijkt niet zomaar te gaan.

Door toeval komt hij in contact met een niet alledaags bedrijfje dat hulp kan bieden. In ruil voor al zijn bezittingen wordt hij door dit bedrijfje onverwacht uit de weg geruimd.

Na het tekenen van het contract wordt hij voor eerst in zijn leven verliefd op de mooie Anne (Georgina Verbaan). Het leven lijkt de twee toe te lachen, alleen heeft ook Anne kort daarvoor een contract getekend met hetzelfde bedrijfje. Samen proberen Anne en Jacob onder het contract uit te komen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.

Aanvang 20.00 uur.
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Nieuwe Ooststellingwerver' toe als contact in uw telefoon, 06-3068 9713, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.